Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 18.04.2024, 07:30

Гірницький ЗЗСО 

І-ІІІ ст. №17

 Курахівської міської ради


Меню сайту
Статистика сайту
Головна » 2019 » Квітень » 9 » Проведення декади суспільно-гуманітарних дисциплін
08:28
Проведення декади суспільно-гуманітарних дисциплін

Проведення декади суспільно-гуманітарних дисциплін у

Гірницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №17

З 11 по  25 березня  2019 року у Гірницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 17 було проведено предметну декаду суспільно-гуманітарних дисциплін.  Метою проведення  даного заходу було сприяння розвитку продуктивного творчого мислення, стимулювання самостійності та ініціативності, самовираження особистості, залучення учнів до книги, формування розвиненого читача, сприяння вихованню естетичних смаків школярів, зацікавлення їх багатогранним світом культури та літератури, рідної мови.

Бібліотекарем школи Стігнієнко Н.В. було підготовлено тематичну виставку та бібліотечний урок «Творчість Т.Г. Шевченка у віршах та творах».

 

14 березня вчителями української літератури Балуєвою О.В. та Куроп’ятник І.В. був проведений  конкурс читців «Велике слово Кобзаря», для учнів 5-10 класів. Діти демонстрували свої навички виразного читання, акторські здібності.

   
 

 Селіванова І.В., вчитель історії,  у рамках декади провела певні заходи для учнів 2-11 класів:

· виставка тематичних газет;

· інформаційні хвилинки «Цікава наука – це історія»;

· виступ лекторської групи з теми «Історичні події в нашому житті».

 

 

Учителем зарубіжної літератури Копачовою О.Г. було проведено літературну гру «Географія літературних персонажів» з учнями 5 класу, під час якої діти повторили країни та літературні персонажі, що вони представляють. Учні активно приймали участь у грі, розігрували цікаві питання.

  

Учителями англійської мови Журавльовою І.А. та Бугаковою С.В. були проведені відкриті уроки у 1 класі на тему «Види продуктів» із запрошенням батьків. На уроках було використано ІКТ, тематичні картки та плакати. Учні були активними, а батьки отримали гарні враження від уроку.

     

Учні школи презентували свої творчі проекти з англійської мови за темами: «Велика Британія», «Лондон – місто моєї мрії», «Happy English», «Спорт в нашому житті» та ін. Презентації проектів супроводжувалися  цікавими фактами та загадками з тем.

Для учнів початкових класів лекторська група 9 класу провела «Хвилинки-цікавинки  про українську мову». Під час заходу учні дізналися цікаві факти про лексику і граматику української мови.

   

25 березня відбулося закриття декади  суспільно-гуманітарних дисциплін та нагородження грамотами активних учасників. Свято інсценованої української пісні, у якій прийняли участь всі учні школи, яскраво завершило декаду. 

Переглядів: 320 | Додав: Kerly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Корисні посилання


Національна дитяча гаряча лінія Національна гаряча лінія

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz