Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 17:30

Гірницький ЗЗСО 

І-ІІІ ст. №17

 Курахівської міської ради


Меню сайту
Статистика сайту
Головна » 2017 » Травень » 15 » Про проведення Тижня безпеки дорожнього руху
06:49
Про проведення Тижня безпеки дорожнього руху

Згідно із загальним планом заходів з проведення Тижня безпеки дорожнього руху, затвердженого заступником Міністра охорони здоров'я України з питань європейської інтеграції Сиваком О.В. від 15 березня 2017 року та листом Департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації від 24.03.2017  № 19-1228 «Щодо обласного конкурсу творчих робіт «Молоде покоління за безпечний рух» у Гірницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №17 Селидівської міської ради в період з 8 по 14 травня був проведений Тиждень безпеки дорожнього руху.   

     З метою усунення недоліків в організації руху та попередження небезпеки, обстежені дороги біля школи. Для класних керівників проведена методична нарада щодо організації заходів з попередження  загибелі і травм у дітей в процесі дорожнього руху.

    

    Педагогом-організатором школи, Стігнієнко Н.В., була організована радіо лінійка «Учням про безпеку на дорозі», у якій зазначила про проведення тематичного Тижня і нагадала про обов'язки пішоходів під час руху. На І поверсі навчального закладу оформлено інформаційний стенд «Тиждень безпеки дорожнього руху».

   

    Шкільний бібліотекар дібрала матеріал та оформила виставку матеріалів з профілактики ДТП. Учні 1 – 4 класів прийняли активну участь  у фестивалі малюнків на асфальті «Я свідомий пішохід».

   

      У кожному класі 12.05.2017 року був проведений єдиний національний урок «Безпека на дорозі – безпека життя»,  на якому класні керівники в цікавій формі, з використанням ігрових, тренінгових, інтерактивних, інформаційно-комунікаційних технологій узагальнили знання дітей з правил дорожнього руху і наголосили на важливості носіння світлоповертаючих елементів.

   Медична сестра школи, Лєшова Г.В., організувала і провела практичні навчання для учнів школи з надання першої домедичної допомоги постраждалим у наслідок дорожньо-транспортних пригод «Знаю, вмію, рятую».

     Органи учнівського самоврядування (Інформаційне Міністерство) також взяли активну участь в організації і проведені Тижня. Ними була розроблена пам'ятка «Ти пішохід» і розміщена на шкільному сайті. Також члени учнівського самоврядування проінспектували підходи до навчального закладу на наявність дорожніх знаків.

     Шкільна команда ЮІР провела зустріч з учнями початкових класів «Чи знаєте ви дорожні знаки».

    Для учнів 9-11 класів була організована класними керівниками, Хістєвою Л.О., Бугаковою С.В., Притулою Г.В., та педагогом-організатором школи, Стігнієнко Н.В., ситуативна гра «Ми на дорозі».

    Для батьків класними керівниками були розроблені пам'ятки «Мопеди та скутери – небезпека для дітей».

    Учні школи взяли участь у конкурсі творчих робіт «Молоде покоління за безпечний рух». У відділ освіти Селидівської міської ради були надані тематичні малюнки.

Переглядів: 581 | Додав: Kerly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Корисні посилання


Національна дитяча гаряча лінія Національна гаряча лінія

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz