Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 22:00

Гірницький ЗЗСО 

І-ІІІ ст. №17

 Курахівської міської ради


Меню сайту
Статистика сайту
Головна » 2017 » Вересень » 21 » Місячник «Увага! Діти на дорозі»
11:38
Місячник «Увага! Діти на дорозі»

Усі люди протягом свого життя є пішоходами і пасажирами різного транспорту. Вони приймають безпосередню участь у формуванні руху. Тому і безпеку на дорогах мають створювати як пішоходи, так і пасажири. Одні і другі створюють аварійні ситуації на дорогах і в транспорті, такі ситуації називають ДТП.
По дорогах України рухається різний транспорт, тому під колеса автомобілів потрапляють дорослі і діти. Постраждалі часто нехтують правилами дорожнього руху.
У разі виникнення ДТП важливо не розгубитися, оцінити ситуацію і діяти згідно обставин.  Тому у Гірницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №17 систематично на початку навчального року проходить місячник «Увага! Діти на дорозі!». Усі учасники навчально-виховного процесу:  і учні, і учителі, і батьки – беруть безпосередню участь у тематичних профілактичних заходах. Цей навчальний рік також не є винятком. Протягом вересня у навчальному закладі проходили різноманітні за формою і  структурою цікаві дітям і дорослим заходи з профілактики дорожньо-транспортних пригод та повторення правил дорожнього руху. У кожному класі пройшли виховні години, на яких класні керівники в цікавій формі, з використанням ігрових, тренінгових, інтерактивних, інформаційно-комунікаційних технологій узагальнили знання дітей з правил дорожнього руху. Активну участь в підготовці профілактичних заходів брали й самі учні. У початковій школі проведені ігри : «Ми пішоходи» (1 клас), «Про безпеку власну дбаєм – дорожні правила вивчаєм» (2 клас), «Вивчаємо дорожню абетку» (3 клас);  вікторина «Безпечний перехід вулиці» (4 клас).

      У середній і старшій школі проведена п'ятихвилинка «Повторення правил дорожнього руху» (5 клас), бран-ринг «Дорожній патруль» (6 клас), вікторина з історії дорожнього руху «Що? Де? Коли?» (7 клас), практичне заняття «Вивчаємо правила дорожнього руху»» (8 клас), практичне заняття «Я пішохід».  У 10 класі класним керівником разом з учнями був заснятий відео ролик «Дорогою до школи», а з учнями 11 класу було проведено лекторій «Обережно на дорозі».

     

    Бібліотекарем школи, Арутюновою І.В., у шкільній бібліотеці було організовано виставку з профілактики ДТП, під час якої було проведено екскурсії для учнів початкової школи.

     Педагог-організатор школи, Василенко С.В. організувала перегляд мультиплікаційних фільмів з ПДР.

 

Переглядів: 410 | Додав: Kerly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук
Корисні посилання


Національна дитяча гаряча лінія Національна гаряча лінія

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz