Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 13:58

Гірницький ЗЗСО 

І-ІІІ ст. №17

 Курахівської міської ради


Меню сайту
Статистика сайту
Головна » 2018 » Грудень » 13 » Декада початкових класів
09:41
Декада початкових класів

               Одним із найважливіших завдань сучасної початкової школи є розвиток пізнавальної активності молодших школярів, формування у них допитливості, бажання пізнавати нове. Дієвий спосіб формування нового ставлення до навчання і пізнання – це  проведення предметної декади у початковій школі. Така декада відбулася у  Гірницькій загальноосвітній школі  І-ІІІ ступенів № 17  з  19.11.18 р. по 03.12.18 р.

            Метою декади було:

- створення в освітньому процесі атмосфери успіху, що сприятиме розвитку особистості дитини, розкриттю унікальних здібностей вихованців,

відчуття радості за свої досягнення, віри у власні сили, наполегливості у подоланні труднощів;

- спонукання до активної життєвої позиції як в урочний, так і позаурочний час;

- виховання почуття дружби, колективізму, взаємодопомоги, патріотизму;

- розвиток естетичних  смаків, почуття прекрасного.

           Відкривали Декаду учні 3 класу ( учитель Гавриленко В.В.) лінійкою «Знання – це скарб»,  де казкові персонажі запросили дітей прийняти участь у заходах Декади і проявити свої  творчі і спортивні здібності. 

            З метою патріотичного виховання учнів був проведений конкурс творів «Якщо я стану президентом» та конкурс малюнків «Україна моя неозора», де діти продемонстрували свою відданість та любов до країни і рідного краю.

           Виставка творчих робіт  «Творимо дива своїми руками» зачарувала своєю різноманітністю та красою. Учнями були використані різноманітні матеріали для виготовлення поробок. Тут були продемонстровані і композиції з паперу, стрічок, картини з бісеру, рельєфні аплікації з пластиліну, крупи  (рису та гречки), насіння соняшника, гарбуза, об'ємні вироби з ниток, солоного тіста, гофрованого паперу, очерета тощо.

       Вікторина «Чарівний світ книги» (бібліотекар Стігнієнко Н.В.) дала змогу продемонструвати учням знання творів відомих українських творців та відкрити для себе нові глибини вітчизняних поетів та прозаїків.

        Спортивні змагання «Сильні, спритні, сміливі» ( учитель Манякіна Л.В.) викликали неймовірні враження і емоції. Всі діти мали змогу прийняти участь в естафетах і змаганнях, продемонструвати свою силу, спритність та кмітливість.

        Гра  з парашутом «Взаємодіємо разом»  (бібліотекар Стігнієнко Н.В.) вчила співпраці в колективі, допомогла виявити лідерів, показала важливість дружніх стосунків, уміння взаємодіяти разом.

         Завершило декаду свято «Моя школа — рідне коло», підготовлене учнями 4 класу (учитель Токарєва Н.В.), де адміністрацією школи були нагороджені найактивніші учасники конкурсів.

 

                                                

 

 

 

 

Переглядів: 341 | Додав: Kerly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Корисні посилання


Національна дитяча гаряча лінія Національна гаряча лінія

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz